Voor het vierde jaar op rij is Liebrecht curator van het inmiddels bekende en druk bezochte zomerfestival “Klassiek Leeft Meesterlijk” te Knokke-Heist. Het festival ging met vuurwerk van start met 2 prachtige solo recitals van cellist Pieter Wispelwey en pianist Rémi Geniet. Op dinsdag 1 augustus e.k. treedt Liebrecht op met het Malibran String Quartet in de Dominicanenkerk te Knokke-Heist (Zoute). Ze brengen er samen o.m. het pianokwartet opus 60 van Brahms en het pianokwintet opus 44 van Schumann.  
Helaas zijn alle tickets voor dit concert de deur uit. U kan wel nog tickets bestellen voor het slotconcert op 12 augustus met Casco Phil en de 3 tenoren Thomas Blondelle, Stefan Cifolelli en Yves Saelens. Het uitverkochte concert van het Oxalys ensemble op 8 augustus kan u dankzij de opname van radio Klara herbeluisteren op 20 september om 20u.