Voor het vierde jaar op rij was Liebrecht curator van zomerfestival Klassiek Leeft Meesterlijk te Knokke-Heist. In het intieme kader van de Dominicanenkerk van het Zoute brachten achtereenvolgens Pieter Wispelwey, Rémi Geniet, Malibran Quartet en Oxalys het beste van zichzelf. Het concert van Oxalys werd opgenomen door Klara en wordt op 20 september uitgezonden.
De apotheose van het festival was een heus “3 tenoren” slotconcert in de Margaretakerk, met op de affiche de tenoren Thomas Blondelle, Stefan Cifolelli en Yves Saelens, vakkundig begeleid door Casco Phil o.l.v. dirigente Daniela Musca, die samen met presentatrice Katelijne Boon een charmant vrouwelijk tegengewicht bood voor zoveel testosteron op het podium.
Het VRT-Journaal maakte er een mooi verslag van.
In zomer 2018 vindt de 10de editie van Klassiek Leeft Meesterlijk plaats. Het programma van deze jubileumeditie zal beschikbaar zijn op 1 februari e.k.